Kapcsolat


Kollár Hajnalka
Kereskedelmi és Tanácsadó Egyéni Vállalkozás

9084 Győrság
Halomalja u.43.
Tel:0036 20 51 52 700
hajnalka.kollar@kapcsolat7.huFő tevékenységek

Beszállítók felkutatása.

Az esetek többségében a vevő határozza meg a beszállítói kört, amitől eltérni csak indokolt esetben lehet, mégis sokszor előfordul, hogy igény merül fel a meglévő beszállítók kiváltására (pl.a távol-keleti beszállítót európaira cserélni vagy éppen fordítva).Ennek főbb okai a szállítási feltételek javítása és/vagy a költségek optimalizálása lehet.

Alvállalkozók felkutatása

Gyakorta előforduló eset, hogy a gyártási folyamat egy részét vagy teljes egészét alvállalkozóhoz helyezik ki.( pl.valamely termék összeszerelése, fröccsöntés stb. Sok esetben szükség van az úgynevezett low volume high mix tipusú termékek gyártására szakosodott alvállalkozókra.

Nem anyaglistás „NON BOM”beszállítók felkutatása. Azon cégek felkutatása,amelyek a végtermékbe nem beépülő anyagokat gyártanak, vagy valamilyen szolgáltatást nyújtanak, például: különböző segédanyagok, bútorok, munkaasztalok, csomagolóanyagok, karbantartásnál szükséges anyagok, elfekvő „Obsolete” készlet értékesítése stb.
     Fontos kiemelni, hogy tevékenységem nem veszi át, és nem helyettesíti a beszerzési osztály munkáját, hanem megkönnyíti és felgyorsítja a megfelelő beszállítók és alvállalkozók felkutatását.